2020-10-07

Portfolio.hu: Kiderült, milyen boltok lesznek a legújabb budapesti plázában

Javában zajlik Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontjának kivitelezése, ahol a bérbe adható kiskereskedelmi terület háromnegyede már bérlőre talált. Az Etele tér közvetlen közelében megvalósuló Etele Plaza 2021 harmadik negyedévében nyitja meg kapuit. Az első hazai okosplázában az Inditex-csoport Magyarországon elérhető valamennyi márkaüzlete megtalálható lesz – szerepel a Futureal közleményében.

A spanyol divatóriásként ismert Inditex-csoport, a Magyarországon elérhető valamennyi márkájával képviselteti majd magát Újbuda bevásárlóközpontjában.

ENNEK MEGFELELŐEN A PLÁZÁBAN LESZ: ZARA, A ZARA HOME, A STRADIVARIUS, A PULL&BEAR, A BERSHKA, AZ OYSHO ÉS A MASSIMO DUTTI ÖSSZESEN 6300 NÉGYZETMÉTEREN.

A Zara üzlete a vadonatúj Soft koncepció mentén kerül kialakításra, illetve RFID technológiával szerelik fel, ami gyorsan és pontosan képes azonosítani az adott árucikk helyét és szállítási útját.

„Büszkék vagyunk, hogy az Etele Plaza bérlői között üdvözölhetjük az Inditex-csoport jól ismert márkáit. Az üzlethelyiségeink nagy részét már sikeresen bérbe adtuk és folyamatosan tárgyalunk számos további partnerrel.”- hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

Az 55 000 négyzetméter bérbeadható kiskereskedelmi területtel rendelkező Etele Plaza a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró és az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál valósul meg.

A teljes cikk a portfolio.hu oldalon olvasható.

Contact

Péter Karai

Péter Karai

T:  (+36 1) 266 2181/263

E:  Peter.Karai@futurealgroup.com

Krisztina Deutsch

Krisztina Deutsch

T:  (+36 1) 266 2181/277

E:  Krisztina.Deutsch@futurealgroup.com

Etele Plaza